Zoeva Rose Golden Luxury Set

IMG_1946

De Rose Gold set van Zoeva is echt prach-tig! Zoeva is een duits merk met hele mooie en prachtige producten. Deze set komt met 8 verschillende kwasten, een clutch van 24×18 cm en een dustbag. De set ziet er heel klassiek en luxe uit.

De kwasten zien er heel mooi en fluffy uit! IMG_1952

Je hebt 5 gezichtskwasten Links > rechts

106 Powder – 102 Silk Finish – 127 Luxe Sheer Cheek – 110 Face Shape – 142 Concealer Buffer

IMG_1950

3 Oogkwasten Links > rechts

227 Soft Definer – 231 Petit Crease – 317 Wing Liner IMG_1948

De meeste kwasten uit deze set zijn echt super fijn! Ze zijn zacht, fluffy, stevig, er vallen geen haren uit, zien er mooi uit.. etc! Alles wat ik in een kwast wil hebben, hebben deze kwasten bijna allemaal.

106 Powder: Dit vind ik een vrij basic kwast. De kwast is fluffy, niet al te groot maar niet al te klein. Brengt poeder gemakkelijk aan.

102 Silk Finish: Deze kwast is heel compact en zacht waardoor je een goede dekking krijgt als jij je foundation aanbrengt.

127 Luxe Sheer Cheek: De kwast is niet te groot en niet te klein om blush aan te brengen, omdat de kwast zo fluffy is brengt het voor mijn gevoel heel mooi en natuurlijk aan.

110 Face Shape: Deze kwast wordt gebruikt voor bronzer. De kwast is vrij compact en brengt heel precies aan doordat de kwast vrij klein is. Het enige nadeel vind ik is dat je niet goed kan blenden met deze kwast nadat je het hebt aangebracht, maar dat is in principe niet een heel groot probleem omdat je het gewoon kan uitblenden met je poeder kwast.

142 Concealer Buffer: Dit is waarschijnlijk mijn minst geliefde kwast uit deze hele set. De kwast is vrij stijf en net wat harder dan de andere kwasten waardoor het moeilijk is uit te blenden, vooral onder de ogen.

227 Soft Definer: De kwast blend heel mooi uit, brengt goed aan en is een hele goede dupe van de MAC 217. Zeker een aanrader voor als je een fijne blending kwast wilt!

231 Petit Crease: Heel fijn om oogschaduw precies aan te brengen en vervolgens uit te blenden met de 227 Soft Definer. Deze kwast vind ik heel fijn in combinatie met de 227 Soft Definer.

317 Wing Liner: Deze kwast is heel dun en het is een hele precieze kwast om een lijntje mee te trekken met bijvoorbeeld gel eyeliner.

Deze kwastenset is zeker een aanrader alleen is hij vrij prijzig. De kwasten kun je ook allemaal individueel kopen maar dan in een zwart-zilver variant i.p.v. donkerbruin-rosegoud. De kwasten zijn vanaf €6,80 te koop als je ze individueel koopt. De Rose Golden Luxury Set kun je kopen via de site van Zoeva of via The Make Up Spot waar je geen verzendkosten betaald boven de €45,00. Op de site van Zoeva betaal je wel verzendkosten.

Prijs (site van Zoeva): €65,00 zonder verzendkosten

Prijs (The Make Up Spot): €60,00 met verzendkosten

Naamloos

Advertenties

5 gedachtes over “Zoeva Rose Golden Luxury Set

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s