Real Techniques Core Collection

IMG_1956

Real Techniques kwasten zijn ontworpen door de 2 zusses Sam & Nic Chapman, hele bekende youtubers in Engeland. Ik ben zelf heel erg fan van de kwasten die zij creëren. Vandaag laat ik jullie zien waarom.

Over de lijn

  • De synthetische haren zijn heel zacht en veel soepeler dan het haar dat je in andere borstels vindt. Doordat taklon synthetisch is, is het 100% cruelty-free. De zachte vezels helpen voor een vlekkeloze, high-definition finish.
  • De kleurcode systeem komt overeen met de belangrijkste stappen van make-up, zodat je een vlekkeloze basis, verbeterde de ogen, en de perfecte afwerking als een pro kan creëren.
  • Voor de perfecte vorm is elke kwast met de hand gesneden. Het zorgt voor een precieze applicatie van dichte dekking tot een zachte, fijne afwerking.

powder_brush_52c7247c51885 shading_brush_52c72494af57d stippling_brush_52c724afe679d

Zo zien de kwasten eruit. Het zijn in totaal 4 kwasten.

  • buffing brush
  • contour Brush
  • pointed foundation brush
  • detailer brush

IMG_1954

IMG_1957

Je hebt in deze collectie hele zachte kwasten maar ook iets hardere kwasten.

Buffing brush: De buffing brush is zeker weten mijn favoriet uit de core collectie. Hij is super zacht, heel fluffy en is heel handig in gebruik. Ik maak er ronddraaiende bewegingen mee als ik mijn bb cream aanbreng en het ziet er echt heel goed uit. Het geeft goeie dekking en is heel gemakkelijk mee aan te brengen.

Contour brush: Deze kwast heeft meerdere functies. Je kan ermee contouren (waar de kwast natuurlijk voor bedoeld is) maar je kan er ook highlighter mee aanbrengen en onder het oog je concealer ermee setten. Heel handig!

Pointed foundation brush: Dit is mijn minst gebruikte kwast uit deze collectie. Zelf ben ik niet fan van pointed foundation kwasten omdat ze vaak wat harder zijn en strepen achterlaten als ik het ermee aanbreng. Het is niet dat de kwast van niet goede kwaliteit is want dat is hij zeker wel.

Detailer brush: Ook deze kwast is een vrij harde kwast maar is perfect om concealer op kleine plekjes aan te brengen als je bijvoorbeeld je vingers niet wilt gaan gebruiken.

Ik ben zeker fan van de Real Techniques kwasten en ik ben ook van plan om meerdere kwasten te gaan bestellen! De Core Collection van Real Techniques kan je onder andere kopen bij alice&jo en meerdere webshops (o.a. the make up spot, boozyshop).

Prijs: €24,00 (verschilt per webshop + denk aan verzendkosten!)

Naamloos

Advertenties

4 gedachtes over “Real Techniques Core Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s