Urban Decay Naked 2 oogschaduw palette

IMG_3285

De Naked 2 samen met de andere Naked paletten van Urban Decay zijn echt super gehypte oogschaduw paletten. Deze oogschaduws zijn heel gepigmenteerd en ook super handig om verschillende looks mee te maken.

Ik ben echt zooo ontzettend blij met dit palette! Je hebt 3 verschillende Naked paletten: Naked, Naked 2 en Naked 3 (de nieuwste). Ik heb gekozen voor naked 2 omdat ik de kleuren toch iets mooier vind dan de Naked en dan Naked 3. Niet dat ik de andere paletten niet mooi vind, maar ik moest wel kiezen tussen de 3!

De Naked 2 komt ook met een lipgloss sample.

Het palette is superstevig en is van metaal. Ook zit er een spiegel in het palette, heel fijn voor onderweg!

IMG_3286

IMG_3289

IMG_3288

Ook bevat het palette een handige dubbelzijdige kwast!

IMG_3290

Aan de ene kant zit een stevige blendingkwast en aan de andere kant zit een platte oogschaduwkwast.

IMG_3291

IMG_3292

IMG_3295

FOXY – HALF BAKED – BOOTYCALL – CHOPPER – TEASE – SNAKEBITE

IMG_3304

IMG_3296

SUSPECT – PISTOL – VERVE – YDK – BUSTED – BLACKOUT

IMG_3317

Het zijn hele mooie gepigmenteerde kleuren met shimmery en matte finishes. De oogschaduw zijn heel makkelijk aan te brengen en uit te blenden. Ze blijven goed op de plek zitten en voelen ook heel zacht aan. Ook kan je met deze kleuren allerlei soorten looks maken. Van hele natuurlijke looks tot heftige smokey eyes.

In Nederland is Urban Decay helaas niet meer te koop. Je kan dit palette wel bestellen via sephora.com/fr maar hierbij betaal je wel hoge verzendkosten. Op lookfantastic.com hebben ze heel soms dit palette. Ik heb mijn palette een tijdje geleden in de Sephora in Italië gekocht. Als je in het buitenland bent zal ik sowieso een kijkje nemen naar de naked paletten, want het zijn kwalitatief echt hele goede oogschaduws.

Prijs (in de Sephora in Italie): €48,-

Label

17 gedachtes over “Urban Decay Naked 2 oogschaduw palette

  1. Echt prachtig vind ik hem, als het goed is komt hij bij mij binnen enkele dagen binnen! Ik ben zo benieuwd! Ik heb hem trouwens gekocht op Beautybay.com, ik ben er vrij zeker van dat ze ook leveren in Nederland!

    Like

Plaats een reactie