ELF Contouring Blush & Bronzing Powder St. Lucia

IMG_2417

“De blush accentueert de wangen met een extra vleugje kleur, terwijl het bronzingpoeder de jukbeenderen mooi tot hun recht laat komen. Breng het bronzingpoeder aan in de kuiltjes van de wangen en haal het kwastje langs de gezichtscontour voor een gezonde glans. Gebruik de blush op het bollere gedeelte voor een subtiele, gezonde gloed.’’

Deze blush en bronzer duo van ELF is een dupe van de NARS Orgasm/Laguna duo kwa verpakking. De verpakking ziet er ontzettend mooi uit en is heel mooi mat aan de buitenkant.

De Contouring Blush & Bronzing Powder duo is verkrijgbaar in poedervorm maar ook in een crèmevorm.

Je hebt 3 verschillende tinten in een poedervorm

  • St. Lucia
  • Antigua
  • Turks & Caicos

Eén tint in een crèmevorm

  • St Lucia

Ingrediënten (Poeder)

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Dehydroacetate, Iron Oxides (CI 77491 CI 77492 CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77981), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Blue (CI 77007)

 

Ik heb de kleur St. Lucia

IMG_2420

IMG_2425

 

Zoals je ziet is de blush niet héél gepigmenteerd, maar de bronzer zeker wel! De blush is wel heel makkelijk op te bouwen dus dat is voor mij geen probleem. Ook heeft de blush en bronzer wat shimmers. De blush heeft wat grovere shimmers dan de bronzer, maar toch lijkt de bronzer bijna geheel mat. De blush is heel mooi subtiel met wat shimmers en de bronzer is vrij goed gepigmenteerd dus zorg ervoor dat jij je kwast goed aftikt! Voor de 4 euro die je voor deze duo betaalt is dit het zeker waard! Wel zijn de verzendkosten van Eyeslipsface vrij prijzig (€6,95), maar ze hebben redelijk vaak acties waarbij je maar 1 euro aan verzendkosten betaalt of soms helemaal niets!

De ELF Contouring Blush & Bronzing Powder is te koop op de site van eyeslipsface.

Prijs: €4,00

4 gedachtes over “ELF Contouring Blush & Bronzing Powder St. Lucia

Plaats een reactie